Månedsarkiv: juni 2015

Afsnit 1 – Landsfinalerne

I denne weekend, 26-28, har vores hold fra Fredemarksgård rideklub været til landsfinalerne i Trec oppe på villhelmsborg. Jeg har derfor en serie på 3 afsnit, en per dag, også tilsidst vil jeg afslutte med et “Behind the scenes, stævne” som er et nyt projekt jeg er gået igang med. Derfor vil dette indlæg være “Afsnit 1″, jeg håber i kan lide dem :)

Fredag d.26/6 var selve dagen hvor vi skulle afsted og indkvarteres i vores stalde og lejr. Det var også, endelig, sidste skole dag, men jeg tog tidligere hjem for at pakke og gøre alt klar til Borgen. Som altid er min familie og mig rigtige gode til at pakke alt i sidste øjeblik, så det hele var meget stressende og vi fik lige pludselig riiiimligt tralvt for at nå den lange tur på næsten 3 timer, men vi nåede det og hestene var som altid intet problem at læsse.

Da vi ankom afleverede vi vores pas, fik hestene ordentligt ind i boksene, pakkede ud og så os omkring. Det er helt klart det største stævne jeg har været med til, der var heste og mennesker overalt men samtidig var der en rigtig hyggelig stemning og vi ville alle bare gerne igen med de forskellige discipliner der skulle rides henover weekenden. Oli fandt sig hurtigt til rette i sin boks, formegentlig kun fordi Ginny stod lige ved siden af…

Min mor, søster og jeg skulle sove i vores bil så da vi havde været ude og spise og fejre min søsters fødselsdag tog vi tilbage til pladsen og fik givet hestene deres aften hø og gik i seng, spændt på de kommende dage.

11666192_675458912586978_6332350357458150731_n

Sommerferie – Trænings ideer

Endelig er os skole elver gået på en seks ugers sommerferie, og kort sagt består min ferie af to ugers ferie uden hesten og de sidste 4 uger er træning med hestene hvor vi vil arbejde meget med kondition, tillid, spring og selvfølgelig skal vi hygge en helt masse. Min bedste veninde, Kristina, kommer på sommerferie med sin pony hos mig en uge og der vil vi holde ridelejr og træne en masse forskellige ting da vi rider på to forskellige planer og to forskellige disipliner.

Jeg er derfor gået lidt i tænke boksen for at finde en masse sjove ting, nemme som svære, at øve for at vi ikke ender i en lidt for ensartet træning. Jeg kom frem til at jeg hver dag trækker et tilfældigt nummer mellem 1-34 også går jeg ind på: http://www.rideforbund.dk/KlubogBredde/Breddeaktiviter/TREC/kritikker%20og%20forhindringsbeskrivelser%20til%20TREC.aspx hvor der bliver beskrevet en øvelse som jeg så skal træne lidt i løbet af dagen.

Vi gør det for at ændre lidt i dagligdagen og få en masse nye udfordringer. Jeg føler selv at det er vigtigere med en glad hest end noget andet og det vil altid være det jeg synes og det vil nogengange være tydeligt at se i min daglige træning og omgang med hesten.

I løbet af ferien vil jeg få optaget en del af min træning for at kunne give jer noget inspiration og ideer til hvad man kan gøre med hesten udover det sædvanlige og jeg håber det er noget i vil finde interessant. :)

Amber Juni 2015 1D og heste 026

 

Debut stævne – SMIR

I går var jeg til mit allerførste springstævne, efter mig og Olivias uheld i Nørre Åby (vil i høre mere om senere), ude på SMIR.

Vi skulle starte LC og LB* for at komme igang igen, og selvom jeg var meget nervøs gik vi ind og fik en nulrunde i LC’en. Der var ikke så meget kontrol og piloten styrede ikke helt optimalt, men Olivia var meget velspringende og forstod 100% hvad det hele gik ud på. Det samme skete i LB*’en, dog var jeg mere på denne gang og da vi endte i omspringningen red vi også for at vinde, selvom der var mindre fart på end i hovedrunden, hihi. Stævnet endte så med at vi fik en Uroset og en 2. plads.

Men som jeg selv føler så er det ikke så spændene at vide hvordan det er gået, det er mere hvad der skete “behind the scenes”, hvad jeg følte,  var der kiks og alle de ting man aldrig får af vide. Jeg kommer derfor med fem punkter, som vi kalder “Behind the scenes, stævne” også håber jeg det er noget i vil finde positivt og sjovt.

  • Oli bukkede mig næsten af på opvarmningen, TO gange!
  • Mellem klasserne var der meget krise fordi vi var to ponyer om en sadel….
  • Hele den første klasse, råbte jeg af Oli, for at mindske mine egne nerver, haha.
  • Da vi havde redet LB’en sad jeg og sagde, “Vi får ikke en placering” så jeg ikke blev skuffet hvis vi ikke blev placeret.
  • Da jeg trak Oli rundt inde på opvarmningen blev hun lidt sur på mig og skubbede mig ind i en meget beskidt væg…. Stakkels Animo bukser *snøft*

Håber i kan lide min “fem punkter”, det er helt klart noget jeg vil bruge i fremtiden! :P

11639398_439726389539676_906158199_o

 

“Selvom det ser ud til Oli (til højre) kan lide Kamira, er det ikke helt sandheden, haha:P”

 

 

 

Ny blog? – Here i am

Hej

Denne side har længe været undervejs, og efter tre måneder har jeg endnu fundet ud af at logge på…. Akavet men nu virker det i det mindste hihi!

Jeg vil i fremtiden fortælle og snakke om mine meninger, holdinger, tips og generelt en masse hyggeligt heste snak, bla. om mine egne ponyer!

Dette indlæg vil være meget kort da det blot er en lille introduktion til hvad der vil ske af spændende sager på denne side. I kan bla. følge mig på forksellige sociale medier hvor der også vil komme videoer, opslag og mange andre ting op.

Youtube: Ambers Hesteverden

Instagram: Amber_og_ninjaerne

Amber juni 2015 273

Jeg håber at der er nogle der vil blive læsere på denne blog, vi ses i mit næste indlæg! :)