Afsnit 1 – Landsfinalerne

I denne weekend, 26-28, har vores hold fra Fredemarksgård rideklub været til landsfinalerne i Trec oppe på villhelmsborg. Jeg har derfor en serie på 3 afsnit, en per dag, også tilsidst vil jeg afslutte med et “Behind the scenes, stævne” som er et nyt projekt jeg er gået igang med. Derfor vil dette indlæg være “Afsnit 1″, jeg håber i kan lide dem :)

Fredag d.26/6 var selve dagen hvor vi skulle afsted og indkvarteres i vores stalde og lejr. Det var også, endelig, sidste skole dag, men jeg tog tidligere hjem for at pakke og gøre alt klar til Borgen. Som altid er min familie og mig rigtige gode til at pakke alt i sidste øjeblik, så det hele var meget stressende og vi fik lige pludselig riiiimligt tralvt for at nå den lange tur på næsten 3 timer, men vi nåede det og hestene var som altid intet problem at læsse.

Da vi ankom afleverede vi vores pas, fik hestene ordentligt ind i boksene, pakkede ud og så os omkring. Det er helt klart det største stævne jeg har været med til, der var heste og mennesker overalt men samtidig var der en rigtig hyggelig stemning og vi ville alle bare gerne igen med de forskellige discipliner der skulle rides henover weekenden. Oli fandt sig hurtigt til rette i sin boks, formegentlig kun fordi Ginny stod lige ved siden af…

Min mor, søster og jeg skulle sove i vores bil så da vi havde været ude og spise og fejre min søsters fødselsdag tog vi tilbage til pladsen og fik givet hestene deres aften hø og gik i seng, spændt på de kommende dage.

11666192_675458912586978_6332350357458150731_n