Afsnit 3 – Landsfinalerne

I denne weekend, 26-28, har vores hold fra Fredemarksgård rideklub været til landsfinalerne i Trec oppe på villhelmsborg. Jeg har derfor en serie på 3 afsnit, en per dag, også tilsidst vil jeg afslutte med et “Behind the scenes, stævne” som er et nyt projekt jeg er gået igang med. Derfor vil dette indlæg være “Afsnit 3″, jeg håber i kan lide dem :)

Søndag var en yderst travl dag. Først red hele holdet med på en tur igennem vilhelmsborgs flotte natur fra kl.7:30-8:30. Oli var desvære lidt voldsom og oppe og køre, så jeg synes ikke det var så sjovt som det helt sikkert kunne have været. Da vi kom tilbage til staldene skulle mig og Oli med det samme videre til forhindringsbanen og gangarts testen, så da vi forlod de andre heste hidsede Oli sig selv helt op og det gjorde jeg blev virkelig nervøs, og havde allermest bare lyst til at opgive og vende om.

Min mor sælger noget nålefrit akupunktur så jeg fik et aeon i nakken, som fjerne stress, og det samme gjorde Oli. Efter 10 sekunder mærkede jeg en tydelig effekt på mig og 20 min senere slappede Oli også helt af, så vi var begge ved at føle os trygge for de næste udfordringer. De andre for holdet kom for et heppe så det var rigtig dejligt.

Forhindrings banen gik over al forventning.

  • Vi startede med at gennemføre en “mølle” som vi fik 4 ud af 10 for. Det var ganske okay, selvom jeg selvfølgelig gerne ville have haft højere, men troede slet ikke Oli ville overleve den.
  • Den næste forhindring var “bakke gennem et hjørne” og det gik okay, hun trådte desvære ud over bommene så vi fik enten 0 eller 1 øvelsen men det var også forståeligt.
  • De næste forhindringer fik jeg bla. 4, 7, 10, 0, 0, 10, 0 og 4 for så det var egentligt okay. Det var meget svært og var selvfølgelig lidt ærgerlig over nogle af de øvelser vi ikke klarede så godt.

Det næste var gangarts testen hvor vi galloperede 100 m, hvor hun ikke stoppede dog var tempoet lidt for højt og da vi skulle skridte tilbage var tempoet lidt for lavt. Men det er noget man kan arbejde med og da vi var helt færdige fik vi en pose godbidder for at have gennemført! :P

Da vi havde pakket sammen og været til præmie overrækkelse, hvor vi blev nummer 5 (dog ud af fem hold, hehe), kørte vi allesammen hjem. Det har været en virkelig hyggeligt weekend og min søster og mig er allerede klar på at vi skal afsted næste år igen! :P

– Håber i kunne lide min “serie”. Der vil komme flere af dem i løbet af året til bla. lange stævner, ridelejr og andre forskellige ting, som jeg håber i vil følge med i! <3

11700890_675458855920317_6170084868725532869_n