Debut stævne – SMIR

I går var jeg til mit allerførste springstævne, efter mig og Olivias uheld i Nørre Åby (vil i høre mere om senere), ude på SMIR.

Vi skulle starte LC og LB* for at komme igang igen, og selvom jeg var meget nervøs gik vi ind og fik en nulrunde i LC’en. Der var ikke så meget kontrol og piloten styrede ikke helt optimalt, men Olivia var meget velspringende og forstod 100% hvad det hele gik ud på. Det samme skete i LB*’en, dog var jeg mere på denne gang og da vi endte i omspringningen red vi også for at vinde, selvom der var mindre fart på end i hovedrunden, hihi. Stævnet endte så med at vi fik en Uroset og en 2. plads.

Men som jeg selv føler så er det ikke så spændene at vide hvordan det er gået, det er mere hvad der skete “behind the scenes”, hvad jeg følte,  var der kiks og alle de ting man aldrig får af vide. Jeg kommer derfor med fem punkter, som vi kalder “Behind the scenes, stævne” også håber jeg det er noget i vil finde positivt og sjovt.

  • Oli bukkede mig næsten af på opvarmningen, TO gange!
  • Mellem klasserne var der meget krise fordi vi var to ponyer om en sadel….
  • Hele den første klasse, råbte jeg af Oli, for at mindske mine egne nerver, haha.
  • Da vi havde redet LB’en sad jeg og sagde, “Vi får ikke en placering” så jeg ikke blev skuffet hvis vi ikke blev placeret.
  • Da jeg trak Oli rundt inde på opvarmningen blev hun lidt sur på mig og skubbede mig ind i en meget beskidt væg…. Stakkels Animo bukser *snøft*

Håber i kan lide min “fem punkter”, det er helt klart noget jeg vil bruge i fremtiden! :P

11639398_439726389539676_906158199_o

 

“Selvom det ser ud til Oli (til højre) kan lide Kamira, er det ikke helt sandheden, haha:P”