Sommerferie – Trænings ideer

Endelig er os skole elver gået på en seks ugers sommerferie, og kort sagt består min ferie af to ugers ferie uden hesten og de sidste 4 uger er træning med hestene hvor vi vil arbejde meget med kondition, tillid, spring og selvfølgelig skal vi hygge en helt masse. Min bedste veninde, Kristina, kommer på sommerferie med sin pony hos mig en uge og der vil vi holde ridelejr og træne en masse forskellige ting da vi rider på to forskellige planer og to forskellige disipliner.

Jeg er derfor gået lidt i tænke boksen for at finde en masse sjove ting, nemme som svære, at øve for at vi ikke ender i en lidt for ensartet træning. Jeg kom frem til at jeg hver dag trækker et tilfældigt nummer mellem 1-34 også går jeg ind på: http://www.rideforbund.dk/KlubogBredde/Breddeaktiviter/TREC/kritikker%20og%20forhindringsbeskrivelser%20til%20TREC.aspx hvor der bliver beskrevet en øvelse som jeg så skal træne lidt i løbet af dagen.

Vi gør det for at ændre lidt i dagligdagen og få en masse nye udfordringer. Jeg føler selv at det er vigtigere med en glad hest end noget andet og det vil altid være det jeg synes og det vil nogengange være tydeligt at se i min daglige træning og omgang med hesten.

I løbet af ferien vil jeg få optaget en del af min træning for at kunne give jer noget inspiration og ideer til hvad man kan gøre med hesten udover det sædvanlige og jeg håber det er noget i vil finde interessant. :)

Amber Juni 2015 1D og heste 026