Tika-universe – Opvarmnings øvelser før ridning

Hej allesammen

Jeg har Lige lagt en video op på youtube (Link nederst) som er lavet i samarbejde med Tika-universe. Dette er vores første video sammen og jeg håber at der kommer langt flere i fremtiden. I dette opslag vil jeg snakke om den nye video hvor jeg viser hvordan jeg forestiller mig at en hest og rytter kunne varme op inden de skal ud og ride.

For og være ærlig brugte jeg min fantasi og slog forskellige ting op på nettet og læste i bøger. Efter jeg havde lavet min opvarmning følte jeg mig mere “klar” fordi jeg havde aktiveret nogle muskler jeg ikke plejer at aktivere inden jeg skal ud og ride. Selv nu et par timer senere, sidder jeg med en smerte i mine lægge fordi jeg ikke har lavet noget motion i to uger. Dette beviser bare at jeg faktisk fik brugt nogle muskler og jeg vil fremover bruge denne opvarmning til mig selv.

Angående øvelserne med Olivia (forsøgs kaninen), følte jeg at det havde en effekt. De gange hvor jeg ikke kunne se om det virkede, lavede hun nogle spjæt eller bakkede væk for at vise at der faktisk skete noget. Jeg vil bruge en del af disse øvelser inden jeg rider i fremtiden for at forebygge skader og gøre Olivia mere smidig. Jeg siger ikke at hvad jeg gør er hvad man skal gøre, men for mig har det virket positivt og jeg håber andre har samme gavn af det som mig.

Jeg håber at i kan lide jeg forklarer og begrunder hvorfor jeg lavede denne video og det er helt klart noget i vil se på bloggen igen! :)

https://www.youtube.com/watch?v=yS6iOaqaHsM